sykt godt en vegansk kokebok

Helt sykt

Inneholder reklame for egen kokebok

Jeg var forberedt på nettroll. Jeg var ikke forberedt på dette. 

Du skal ikke tro at du er noe. Du skal ikke tro at du duger til noe. Du skal ikke tro at noen bryr seg om deg, og du skal i alle fall ikke komme her og trykke dette provoserende veganismebudskapet ned over hodet på oss.

Jeg var forberedt på at noen skulle mislike “Sykt godt”. Jeg var forberedt på nettrollene. Men istedenfor, istedenfor har jeg blitt mottatt av flokk på flokk med enhjørninger, en bølge av entusiasme og støtte som jeg aldri hadde drømt om. Tanken på at det finnes masse folk som jeg aldri har møtt, men som likevel støtter meg og heier på meg er helt absurd, og det er nesten litt overveldende å ta alt innover seg nå.

Boken har tatt over et år å lage. Vi er så stolte. Vi blir glade for hvert bilde vi ser på Instagram, Snap og Facebook, vi blir glad for alle kommentarene, vi blir ekstra glade når vi ser hvor hjertelig dere anbefaler boken til andre. Og i dag er vi sykt takknemlige over at så utrolig mange av dere lesere har tatt dere bryet å sende oss så fantastisk kjekke tilbakemeldinger. Hvert eneste ord varmer, og vi håper dere aldri slutter med dette!

Les mer om “Sykt godt” her.

Uten noe mer selvskryt – her er heller noen av disse tilbakemeldingene:

Jeg har vært vegetarianer i 18 år nå og dette er den kokeboken jeg har funnet mest glede over.

– Magnhild Marie Bøe-Hansen

Nå har jeg laget litt forskjellig fra boken din… Og jeg må si, at de “vegetar-dagene” vi hadde i uken, er nå blitt til en full uke. Så utrolig mye god mat:D

– Siren Ingardsdatter Fosse

Likte utrolig godt variasjonen i oppskrifter, og hvor godt beskrevet oppskriftene var. Likte også godt at det var så mange oppskrifter, slik at man har masse å velge i. Dette setter en nybegynner vegetarianer veldig stor pris på. Boken er gull!

– Marie H.

sykt godt3

Jeg har fått boken og er super fornøyd så dette går strålende 🙂 har til og med bestilt en ekstra som jeg skal gi i gave 🙂

Ja trodde nok boka var bra, men fikk en kjempe opptur når den kom. Det er noe med enkelheten, måten boken er delt inn på og det lune språket til Mari som gjør boken unik. Og så var den jo så tjukk også. Denne blir jeg helt klart å anbefale til alle rundt meg, og mener den er ett must for alle som vil begynne eller prøve ut vegansk mat. Jeg har mange gode grønne bøker, men denne seiler nok opp som en stor favoritt 🙂

– Heidi Kjørvik

Jeg elsker boken din. Tenkte å kjøpe den i julegave til mine ansatte 🙂 Snart jul. Perfekt gave.

– Susann Lindeland

Mangfoldet av gode oppskrifter passer godt enten en er veganer, vegetarianer eller ikke. Rettene som finnes i boka passer utrolig godt til bokas navn, det jeg har prøvd er nemlig SYKT godt.

– Hege Bergjord

Rettene faller i smak for ikke veganere og det er deilig at det er råvarer som er lett tilgjengelig og forståelig! I tillegg er dette en bok for alle. Den er lett å lese og skapt for folk flest. Selv er jeg ikke veganer, men ønsker å være mer miljøvennlig så vi valgte 2 middager i uken som skulle være uten kjøtt, men hva skulle vi spise?? Her fant vi mange gode ideer med næringsrike og gode retter! Spennende!!

– Margit Caroline Rydheim

En spennende reise i nye valgmulighetene innen kjøttfri mat, veldig fornøyd at jeg valgte kjøpe denne 🙂

– Jacqueline Yetta Lettenstrøm

Liker egentlig alt. Gode oppskrifter, lett forståelig forklaring av fremgangsmåte, fristende layout og bilder. Liker den personlige teksten. Fint at boken starter enkelt og avanserer etterhvert.

– Tone Kristin Evjenth

God struktur. Flotte og innbydende bilder gjør at jeg blir inspirert til å bla i og bruke denne boken.

– Ann Andreassen

Jeg liker måten den er bygget opp på, fra nybegynner og fram til råvarer…og bildene! Kort sagt: Hele boka!

– Sissel E. Berg

Bra oppskrifter – boken dekker alt fra hverdagsmat til party mat og tapas. Elsker dessert sidene, sjokoladefudgen er nydelig! Viktig poeng er at ingrediensene er stort sett begripelige og enkle å kjøpe inn

– Benedicte Finnema

Sykt godt1

Mange fantastiske oppskrifter . Skjønte at jeg kan lage alt selv, selv Tahini.

– Kristin Gladmann Karlsen

Stor og innholdsrik bok!  Mye valuta for pengene. Andre kokebøker selges til samme pris og har ikke halvparten så mye innhold. Skikkelig positivt overrasket 😀

– Ida Ovesen

Til og med de vanskeligste oppskriftene er beskrevet på en slik måte som gjør det enklere og veldig oversiktlig.
Så tommel opp for en bra kokebok uten avskrekkende vanskelighetsgrad for oss hobbykokker. !!

– Helen Ryberg

Den er så sykt inspirerende! Massevis av gode og smakfulle oppskrifter. Det er greit beskrevet hvordan rettene skal lages og det er flotte bilder.

– Anne-Brit Strandset

Jeg har vært vegetarianer i 38 år, og har mange veggis-kokebøker. Har en vegan-kokebok fra før også. Likevel var “Sykt godt” en svært positiv opplevelse.
Jeg liker måten boka er redigert, enkelt først, så vanskeligere. Da er det lettere for nybegynnere å komme i gang.
Liker at det står hvor en kan få tak i uvanlige ingredienser.
Boka er så PEN, fine bilder.
Det er mange oppskrifter, og de er greie. Framgansmåtene er fint beskrevet. Har ikke prøvd så mange enda, men spesielt  bakt søtpotet med anbefalt tilbehør falt i smakt – sykt godt!

– Åshild Senstad

Lettforståelig og inspirerende med innslag av humor

– Linda Eid

Oppskriftene er lette å finne fram i og oversiktlige å følge. Jeg liker at maten i boka (og på bloggen) lages fra bunnen av av grønnsaker, bønner, nøtter o.l. Alt skal ikke se ut som, smake som eller være en tydelig erstatning for kjøtt, noe jeg ser mange andre steder. Mari lager mat som er god i seg selv – ikke mat som prøver å være noe annet.

– Marte Lunde Kristoffersen

Sykt godt er rett og slett sykt bra innføring i hvor “normal” veganmat kan være. Et must i kjøkkenhylla for oss allerede overbeviste. Perfekt julegave til alle som friker ut når en veganer kommer i middagsselskap.

– Rita Slørdal

Fint at den starter med lav vansklighetsgrad. Veldig gode forklaringer og forklaring av ingredienser. Man blir sulten når man leser boka – får lyst til lage alt 🙂

– Kari Moen

Stegene i boka er fantastiske og gjør vegankokkelering langt mindre skummelt enn først antatt. Enkle oppskrifter, med lett og humoristisk beskrivelser.

– Maria Schille

Enkle og gode oppskrifter for en kommende veganer.

– Lina Vatten

Funker bra for nybegynnere

– Maria Strømme

sykt godt2

Lettfattelige og smakfulle oppskrifter. Fikk “vann i munnen” ved gjennomlesningen! Fantastiske fotos!

– Vivi Chronholm

Enkle retter med muligheter til å kjøpe det meste i vanlig dagligvare butikk. Varierte retter – noe for enhver smak,- og nydelige bilder som frister øyet

– Linda Sørensen

Jeg liker at boka i tillegg til oppskrifter inneholder “generelle fakta” om plantebasert mat og hva det er og hvordan det brukes. Og så liker jeg godt blandingen av lette og vanskeligere oppskrifter, i tillegg til å at den er skamfin i hylla. Jeg pynter med den.

– Hanne Helgesen

Les mer om “Sykt godt” her. 

Maten i “Sykt godt” er fotografert av Erik Sæter Jørgensen og stylet av Annika Herold.

Sykt godt_Bla gjennom video-1

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *