vegansk ukemeny oppskrift

Ukemeny: Uke 41, 2016

Krydrede, varmende, mettende… Høsten trenger sin egen type middager som nytes mens regnet pisker på ruta.

Mandag: Blomkålsuppe med cashewkrem

Malte cashewnøtter oppfører seg likt fløte i suppe, her bruker vi de til å lage en nydelig kremet blomkålsuppe.

vegansk blomålsuppe oppskrift

Tirsdag: Spaghetti alla puttanesca

Nykokt pasta vendes i en nydelig tomatsaus smaksatt med persille, oliven og kapers, og rett før servering blander vi inn sprøstekt tvp. På toppen litt vegansk parmesan, og voila! En supergod middag på under halvtimen.

Spaghetti-alla-puttanesca1

Onsdag: Kikertcurry

Supergod curry med kikerter og masse gode indiske krydder.

vegansk kikertcurry oppskrift

Torsdag: Chow mein

Herlig nudelrett med sopp og spinat i en supergod saus.

vegansk chow mein oppskrift

Fredag: Tacopizza med falafel

Taco, pizza og falafel er tre av mine absolutte favoritter. Her slår vi de sammen til én, og lager fredagsfest på spisebordet!

vegansk tacopizza oppskrift

Lørdag: Maisburgere

Spicy og kjempegode bønneburgere med smak av Mexico. Server gjerne med guacamole og båtpoteter.

vegansk maisburger oppskrift

Søndag: Gresskarcurry

Denne trenger litt ekstra tid i gryta, men det er søndag og vi har tid! Server gjerne med ris og mangochutney.

gresskarcurry vegansk oppskrift

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *