Sykt gode nyheter

Innlegget inneholder reklame for egen kokebok, og uforskammet stor bruk av utropstegn og blokkbokstaver. 

Dere husker boken min? “Sykt godt”? Som kom ut 1. september?

Forlaget heter Frisk forlag, og er store nok til å lage en fantastisk vakker bok og gunne på med et førsteopplag på 4000 bøker, men er ikke enorme nok til å ha snarvei inn i butikkhyllene. Mer konkret betyr det at de kommer på lager sentralt hos de store bokhandlerkjedene, og så velger hver enkelt butikk selv hva de vil ta fram. Og det er ikke nødvendigvis bøkene fra de mindre forlagene, for å si det sånn.

Men gjett hva! VI HAR NESTEN SOLGT UT ALLE BØKENE! Det er helt sykt! Så nå er ANDRE OPPLAG bestilt for en liten stund siden – altså før boken har vært i salg en måned! Det er helt vilt!

Andrea Rocha Work - Mari Hult Cook Book (69 de 70)

Vi er så VANVITTIG overveldet over den fantastiske responsen dere har gitt boken! Daglig får jeg haugevis med bilder av boken, mat fra boken, boken og katter, boken og hunder og av og til boken med mennesker. Jeg ser alle bildene, og jeg blir så utrolig glad for alle også. Jeg fatter ikke at dere har vært så gira på denne boken at vi opplever dette her, det er helt fantastisk!

Her kan dere lese noen av de utrolig fine tilbakemeldingene vi har fått. 

TUSEN TAKK ALLE SAMMEN! Jeg har sagt det før og sier det igjen – jeg har verdens beste lesere. Jeg vet ikke hva mer jeg kan gjøre, utenom å fortsette å drive denne bloggen framover for deres skyld. Jeg har allerede lagt ut over 2000 oppskrifter, og flere skal det bli! Sammen gjør vi at det kuttes ut ett og ett kjøtt-/melk-/ og eggemåltid, med veganske måltider, og dette er supre nyheter for miljøet, dyrene og helsen vår.

IMG_9241

TAKK FOLKENS! Og en ekstra takk til dere som går inn i bokbutikken og spør om hvorfor ikke “Sykt godt” står framme. Dere er helt der oppe i kattunge-ligaen når vi snakker om favorittskapningene mine.

Fortsett veldig gjerne å legge ut bilder fra boken, jeg blir så glad. På Instagram heter jeg @vegetarbloggen og følger med på hashtaggen #syktgodt. @friskforlag blir også glad for kjærligheten deres. På Snapchat heter jeg også “vegetarbloggen”, og jeg elsker når dere sender meg bilder. Har du ikke boken eller mat foran deg, så duger det med katter og hunder også.

Har du ikke boken ennå, eller mangler du noen julegaver/bursdagsgaver/farsdagsgaver etc? Da kan du bestille “Sykt godt” herfra 🙂

Andrea Rocha Work - Mari Hult Cook Book (18 de 70)

Foto: Andrea Rocha og Tine Katrine

10 Comments

 1. Gratla! Kjempekjekt og vel fortjent.

  1. Mari Hult

   Tusen takk for det Sara 🙂 🙂 🙂

 2. Ønskemamma

  Vel fortjent – FLINK er du!

  1. Mari Hult

   Tusen takk for det 🙂 🙂 Og er det lov å si i likeså? <3

 3. <3 <3 Jeg jobber selv i bokhandel, og bestilte inn noen selv til butikken. MÅ jo ha denne i butikken! 😉

  1. Mari Hult

   Åh tusen takk for det! Er ikke du en stjerne vel 🙂 🙂 : )

 4. Så sykt bra 😀

  1. Mari Hult

   Tusen takk for det! Og igjen takk for flotte bilder 🙂

 5. Go go go! 4000 more!

  1. Mari Hult

   hahhahaa jaaa!!! 🙂 Neida, e kjempefornøyd allerede <3 Takk!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *