Ukemeny: Uke 38, 2016

Curry, vårruller, stekt ris, taco… denne ukemenyen har noe for alle!

Mandag: Lettvint grønn curry

Rask og kjempegod mandagsmiddag! Kok gjerne ekstra med ris til, så har du til restemiddag i morgen.

vegansk grønn curry oppskrift

Tirsdag: Stekt ris på thailandsk vis

Skikkelig god restemat med smak av Asia. Supert om du har ris liggende igjen fra middagen i går!

vegansk stekt ris oppskrift

Onsdag: Cajunsuppe med mais og gresskar

Comfortfood med stor C fra sørstatene. Anbefales på kalde høstkvelder!

cajunsuppe-med-mais

Torsdag: Blomkål Bolognese

Blomkål er virkelig en helt genial råvare! Denne gangen baker vi den i ovnen med nøtter og godt krydder, og bruker det til å lage en super italiensk pastasaus.

vegansk pasta spagetti bolognese oppskrift

Fredag: Pulled jackfruit tacos

Herlighet så godt! Skikkelig nydelig meksikansk mat, supert på en fredag.

vegansk pulled jackfruit taco oppskrift

Lørdag: Ovnsbakte vårruller med peanøtter

Disse tar litt tid å lage – men du får lønn for strevet i form av utrolig god smak! Supre til lørdagskvelden.

veganske vårruller

Søndag: Fylt flaskegresskar

Gresskar er i sesong, og dette er en herlig og mettende søndagsmiddag med den oransje favoritten.

vegansk fylt gresskar oppskrift

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *