

Ukemeny: Uke 37, 2016
Høsten er i full anmarsj, så da passer det med varmende middager med smaker fra sørligere breddestrøk. Ukens meny har masse inspirasjon fra blant annet Thailand, Mexico og India!
Nydelig nudelrett, her kan du bruke de grønnsakene du har i hus!

Tirsdag: Indisk rotfruktsuppe med spicy kikerter
Supergod suppe med smak av India, “crunchy” kikerter på toppen setter prikken over i-en her.

Ovnsbakt blomkål er blitt veggisenes svar på kyllingvinger, og disse “blomkålvingene” blir rett og slett supergode! Her i asiatisk saus.

Torsdag: Kremet brokkolisuppe med grønnkål og valnøtter
En nydelig høstsuppe med masse spennende smaker og tekstur.

Fredag: Taco med røkt potet og hvitløkssopp
Spennende vri på fredagstacoen! Lettvint og skikkelig smakfullt.

Lørdag: Ovnsbakte vårruller med tofu og bønnespirer
Litt sunnere vårruller, men likevel kjempegode på smak. Tar litt tid å lage, men er verdt strevet!

Søndag: Pulled jackfruit sandwich
Jackfruit er en utrolig kul råvare, denne koker vi først i marinade, deretter kan du velge om du vil steke den på grill eller i panne. Kjempegodt på sandwich med salat til.

Dette ser spennende ut. Prøver å bare spise vegetariansk , men trenger ideer.
Håper du kan finne inspirasjon her 🙂 Bruk gjerne oppskriftsarkivet i toppmenyen også, der kan du sortere litt etter hva du vil ha! 🙂
This looks exciting. I am trying to eat more vegetarian, but lack ideas.