vegansk ukemeny

Ukemeny: Uke 37, 2016

Høsten er i full anmarsj, så da passer det med varmende middager med smaker fra sørligere breddestrøk. Ukens meny har masse inspirasjon fra blant annet Thailand, Mexico og India!

Mandag: Pad thai med bok choi

Nydelig nudelrett, her kan du bruke de grønnsakene du har i hus!

vegansk pad thai oppskrift

Tirsdag: Indisk rotfruktsuppe med spicy kikerter

Supergod suppe med smak av India, “crunchy” kikerter på toppen setter prikken over i-en her.

vegansk indisk rotfruktsuppe oppskrift

Onsdag: Blomkål “Manchurian”

Ovnsbakt blomkål er blitt veggisenes svar på kyllingvinger, og disse “blomkålvingene” blir rett og slett supergode! Her i asiatisk saus.

vegansk blomkål Manchuria oppskrift

Torsdag: Kremet brokkolisuppe med grønnkål og valnøtter

En nydelig høstsuppe med masse spennende smaker og tekstur.

vegansk brokkolisuppe oppskrift

Fredag: Taco med røkt potet og hvitløkssopp

Spennende vri på fredagstacoen! Lettvint og skikkelig smakfullt.

vegansk taco oppskrift

Lørdag: Ovnsbakte vårruller med tofu og bønnespirer

Litt sunnere vårruller, men likevel kjempegode på smak. Tar litt tid å lage, men er verdt strevet!

veganske vårruller oppskrift

Søndag: Pulled jackfruit sandwich

Jackfruit er en utrolig kul råvare, denne koker vi først i marinade, deretter kan du velge om du vil steke den på grill eller i panne. Kjempegodt på sandwich med salat til.

vegansk pulled pork sandwich oppskrift

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

3 Comments

  1. Dette ser spennende ut. Prøver å bare spise vegetariansk , men trenger ideer.

    1. Mari Hult

      Håper du kan finne inspirasjon her 🙂 Bruk gjerne oppskriftsarkivet i toppmenyen også, der kan du sortere litt etter hva du vil ha! 🙂

  2. This looks exciting. I am trying to eat more vegetarian, but lack ideas.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *