Velkommen til lanseringsfest(er) for “Sykt godt”

Nå skal det feires! I september blir det lanseringsaktiviteter i både Oslo og Rogaland og du er invitert.

1. september kommer endelig boken min “Sykt godt” for salg i butikker (og noen cafeer), og det må selvfølgelig feires! Jeg kommer fra – og bor – i Stavanger, så det er viktig for meg å ha noe lokalt her, men siden jeg har flest lesere i resten av landet så kjører vi på med festligheter i hovedstaden også.

Alle er velkomne – og jeg håper å se flest mulig av mine fantastiske lesere der!

Bryggetorget (Aker Brygge)

Fredag 9. september kl 16.00

Her lager vi rett og slett en liten festival etter arbeidstid! Kom ned på Bryggetorget (på “baksiden” av Aker Brygge liksom, der broen går over til Tjuvholmen) og hør på live musikk, få med deg presentasjon av boken, besøk 8-10 stander med vegansk mat, andre varer og masse god informasjon, og mingle med andre kjekke folk. Det blir god stemning og utrolig mye bra folk! Goodiebags til de 100 første som kommer blir det og.

Meld deg på Facebookeventet for å få med deg oppdatert informasjon først av alle

lanseringsfest vegetarbloggen oslo

Sola Kulturhus

Lørdag 17. september kl 10.30

I Sola lager vi rett og slett en lanseringsdag for hele familien! Det starter allerede halv elleve med smakeprøver fra boken til frokost, og klokken elleve blir det konsert med min absolutte favorittartist Hanne Vasshus. Hun har en helt fantastisk stemme og alt hun gjør er bra. Når jeg gjør klar ukens blogginnlegg hver søndag så er det alltid cappuccino i koppen og Vasshus på anlegget, og jeg er veldig stolt over å kunne dele den følelsen live med verdens beste lesere under lanseringsdagen!

Hør selv på Spotify og følg henne gjerne på Facebook. 

En av mine hjertesaker er matglade for barn – det er med barna alt starter! Derfor er jeg veldig glad for å ha fått med med venninnene mine fra Social Cooking og Fra hage til mage, som arrangerer kurs for de minste. Følg eventet på Facebook for informasjon om påmelding (kursene blir gratis). 

Jeg skal også snakke om bok, og signerer bøker om noen insisterer på det…

Meld deg på Facebookeventet for å få oppdatert informasjon først av alle

Lanseringsfest Sola kommune
Foto: Mari Hult/Tord Paulsen/Erik Sæter Jørgensen

2 Comments

  1. Ah, dette håper jeg å få med meg 🙂

    1. Mari Hult

      Det hadde vært kjempekoselig 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *