

Ukemeny: Uke 34, 2016
Potetpizza, soppfajitas og pasta på 10 minutter – denne ukemenyen har noe for de fleste!
Mandag: One pot pasta – superenkel spagetti i tomatsaus (videooppskrift)
Middag på 1-2-3! Ha alt i en gryte, kok opp og om 10 minutter står middagen på bordet.

Tirsdag: Marokkansk bønnegryte
En smaksfest uten sidestykke! Dette er en næringsrik middag med utrolig mange gode smaker.

Onsdag: Indisk søtpotet- og eplecurry
Det slår sjelden feil med linser, kokosmelk og indiske krydderier!

Torsdag: Fru Timians tomatsuppe
En herlig, kremet tomatsuppe med litt ekstra grønnsaker i.

Fredag: Soppfajitas med bønnestuing
Skikkelig meksikansk festmat, super fredagsmiddag!

Disse tar bittelitt lengre tid å lage enn de andre middagene denne uken, men de blir altså veldig gode. Fyllet består av blant annet sopp og nøtter i en soyabasert saus.

Hvem sier at pizzaen må ha tomatsaus? Her lager vi den helt hvit, med tynne, tynne potetskiver på toppen. Kjempegodt!
