vegansk browniemilkshake oppskrift

Milkshake med browniebiter

En fest av en dessertmilkshake!

Har du noensinne litt halvtørre kaker liggende, som du ikke har lyst å kaste, men er usikker på hva du skal bruke de til?

Jeg innser at dette ikke er et problem for de fleste, men som matblogger som er opptatt av å kaste minst mulig mat så dukker det opp litt rester som må håndteres. I denne oppskriften får en halvgammel browniebit nytt liv i en milkshake, og jeg ser for meg at det fungerer like bra med både cookies og andre småtørre kaker her. Milkshaken kan såklart serveres kun fordi det er restefest, men den er også en super dessert i selskap, spesielt kanskje om det er barn tilstede.

Ingredienser til et stort glass: 

  • 1 lite browniestykke
  • 3 kuler melkefri vaniljeis
  • 2 dl soyamelk
  • Kokoskrem eller annen vispet plantebasert krem

Framgangsmåte: 

Smuldre opp brownien så godt du kan. Legg noen biter til sides til pynt. Ha browniebiter, is og soyamelk i en foodprocessor og kjør til du har en jevn, tyktflytende milkshake. Ha over i et glass, topp med kokoskrem og resten av brownien.

Browniemilkshake1

FLERE VEGANSKE MILKSHAKEOPPSKRIFTER FINNER DU HER. 

2 Comments

  1. Gir soyamelken ettersmak? Kan jeg bruke en annen type plantemelk og få samme resultat? Eksempelvis rismelk, mandelmelk …

    1. Mari Hult

      Antar at det går helt fint det 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *