vegansk gresskarkjernesmør oppskrift

Gresskarsmør

Smøremykt, nøttefritt pålegg av gresskarkjerner – perfekt på brødskiven, knekkebrød og i sauser. 

Ingredienser: 

  • Gresskarkjerner
  • Eventuelt litt salt

Framgangsmåte: 

Ha gresskarkjernene i en foodprocessor med kniver. Sett den på. Først knuses kjernene, deretter begynner de å klebre. Etterhvert må du nok stoppe opp og dytte bitene ned fra kantene på maskinen. Kjør videre til konsistensen er helt kremet og smøremykt. Smak eventuelt til med salt.

Oppbevares i lukket glass i kjøleskap.

FLERE PÅLEGGOPPSKRIFTER FINNER DU HER. 

2 Comments

  1. Madeleine

    Kan dette gjøres med stavmikser?

    1. Mari Hult

      Jeg tror det vil ta for lang tid for deg 🙁 Men om du har en sånn liten bolle med kniv i til så går det.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *