jordbærsalsa oppskrift

Jordbærsalsa

Nydelig til meksiansk mat og grillmat. 

Du vet når det har gått et par dager lenger enn det burde før du spiser jordbærene i kjøleskapet? Når de ikke er superfreshe, men heller ikke bør kastes?

Bruk de i salsa! Seriøst, det er utrolig godt, og passer faktisk med nesten alt. Og strengt tatt trenger du ikke bruke de dårligste bærene heller, men det er altså en veldig grei måte å gi nytt liv til de.

Ingredienser: 

  • 200 gram jordbær
  • 1 kvart rødløk
  • Noen kvaster koriander (kan erstattes av mynte)
  • 1 jalapeño
  • 1 lime

Framgangsmåte: 

Skjær jordbær i to eller fire båter. Grovhakk rødløk og koriander, finhakk jalapeñoen. Bland alt sammen. Press limesaften over, rør litt til. Sett kaldt fram til servering.

Jordbærsalsa2

FLERE SALSAOPPSKRIFTER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *