Blogganbefaling: Henrik og Eirik drar Norge på langs i sommer

Holder du til mellom Kristiansand og Oslo? Da vil disse to ha en utfordring av deg!

Jepp, dette er et noe uvanlig innlegg fra denne kanten. Men disse to guttene… De fortjener oppmerksomheten!

Det finnes kjærlighet ved første blikk. Og så finnes det noe annet ved første blikk. Denne umiddelbare gode følelsen du får av folk som tvers gjennom, nettopp, gode. Joviale. Kunne vært arrogante og kleine, men er bare hyggelige og ekte. Sånn er Eirik og Henrik. Klart de får en tjuvstart på like-skalaen min når han som introduserer oss også er en av mine favoritter, men likevel. Gode.

Henrik og Eirik2
REISEBLOGG: Henrik og Eirik på plass i Stavanger.

Gutta er på norgesferie i sommer. 20. juni tok de fly fra Gardermoen (er den som ligger nærmest Jevnaker, sant?) til Honningsvåg, derfra haiket de til Nordkapp. Så var planen å haike nedover hele norgeskysten, men planene ble ganske kjapt endret. Det ble buss til Alta, deretter til Tromsø, og til slutt leiebil nedover.

Reisen i seg selv er vel verdt å følge med på på reisebloggen deres, men det kuleste av alt er at de har en egen evne til å komme i kontakt med lokale folk underveis, og de tar imot utfordringer. Og det er ikke småtteri de sier ja til:

– Vi har hoppet i fallskjerm, gjort splitthopp på kjeragbolten og dratt på topptur til Lyngsalpene, sier Henrik.

Ved hjelp av kontakten med folk underveis har de virkelig fått seg en hel del unike norgesopplevelser, og det beskriver de på en utrolig koselig måte i bloggen. Alle plassene de ser skriver de en herlig vurdering og gir terningkast.

På spørsmål om høydepunktene har de rett og slett mye å velge mellom.

– Høydepunktet var Måløy. Vi så hele øya! Det må være den fineste plassen i hele Norge. Og så sov vi en natt på Torghatten, det var fantastisk. Vindtunnelen i Voss også.

Og nå er guttene klar for nye tips! Holder du til mellom Kristiansand og Oslo og har lyst å dele lokalkunnskapen din, så gå inn på bloggen og kommenter i vei. De sier ikke nei!

Her finner du bloggen deres. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *