

One pot pasta med smak av Asia
Nydelig italiensk/thai-fusion som er klar på et kvarter.
Skjær opp grønnsakene, ha alt i en gryte, på med varmen og fram med stoppeklokken. One pot pasta er utrolig kjekt å ha i en travel hverdag! Ha gjerne i noen kikerter eller linser om du vil ha mer protein i retten.

Ingredienser:
- 5 bok choi
- 1 rød paprika
- 2 gulrøtter
- 1 sjalottløk
- 1 kinesisk hvitløk
- 2 centimeter ingefær
- 400 gram spagetti
- 0,5 desiliter soyasaus
- 3 spiseskjeer sesamolje
- 2 spiseskjeer brunt sukker
- 1 spiseskje riseddik eller annen lys eddik
- 1 liter vann
- 1 teskje salt
- Eventuelt litt vårløk eller sesamfrø til servering
Framgangsmåte:
Snitt bok choi. Skjær paprika i tynne skiver, gulrøttene skjærer du i riner. Grovhakk sjalottløk, finhakk hvitløk og ingefær.
Ha alle ingrediensene utenom eventuelt vårløk og sesamfrø i en gryte.

La det hele koke opp. Når det koker setter du stoppeklokken på ni minutter. Da er retten klar. Topp gjerne med litt opphakket vårløk eller sesamfrø. Server rykende varmt!

Advert
Advert
Laget denne i dag! Godt! Tilsatte et dryss chinese five spice for litt mer smak. Men neste gang halverer jeg mengden sukker. Ble litt for søt. I morgen skal jeg prøve linsecurryen! Gleder meg! 😀
Supert!
Takk for tips 🙂 🙂
Hvor mange posjoner blir dette? 🙂
Fire 🙂