

Ukemeny: Uke 23, 2016
Pasta, kjøttkaker, quesadillas og dumplings – denne ukemenyen har noe for alle!
En italiensk klassiker som alle liker. Herlig start på uken!

Tirsdag: Veganske “kjøttkaker”
Disse altså… Kjempegode! Server med kokte poteter, brun saus og tyttebærsyltetøy.

Onsdag: Gresskarsuppe med smak av Thailand
Nydelig med gresskar og kokosmelk. Denne lager jeg om og om igjen hjemme hos meg selv.

En smaksfest fra de amerikanske sørstatene.

Fredag: Quesadillas med bønnestuing
Meksikansk mat har alltid vært favoritten min på fredagen. Her en variant med nydelig hjemmelaget bønnestuing.

Dumplings! Tar fort en time å lage, men jeg lover du får igjen for innsatsen i super smak.

Skikkelig søndagsmiddag! Denne er spesielt god med brun saus og tyttebær til.

Advert
Advert