

Taco med østerssopp
Sprø, saftig og skikkelig smakfull østerssopp er perfekt i den kjøttfrie tacoen!
Ingredienser:
- 200 gram østerssopp
- 2 spiseskjeer olje
- 2 spiseskjeer lønnesirup
- 0,5 teskje røkt paprikapulver
- 1 teskje chilipulver
- Salt
Tilbehør:
- 1 jalapeño
- 1 sjalottløk
- 1 kinesisk hvitløk
- 4-5 kirsebærtomater
- Noen kvaster frisk koriander
- 1 lime
- Salt
- Tacotubs eller -skjell
- Ruccolasalat
Framgangsmåte:
Forvarm stekeovnen til 220 grader. Finn fram en mellomstor ildfast form.
Skjær østerssoppen i strimler. Ha olje, sirup, røkt paprikapulver, chilipulver og salt i den ildfaste formen. Vend inn soppstrimlene.
Stek i ovnen i 10-15 minutter til soppen begynner å bli sprø i kantene.
Tilbehør:
Grovhakk jalapeño, sjalottløk og hvitløk. Skjær tomatene i to eller fire båter. Grovhakk koriander. Rør alt sammen i en bolle, press i limesaften og ha i salt.
Varm tacotubs eller -skjell etter anvisning på pakken. Fyll de med salat, sopp og salsa og servér!
Advert
Advert