vegansk østerssopptaco oppskrift

Taco med østerssopp

Sprø, saftig og skikkelig smakfull østerssopp er perfekt i den kjøttfrie tacoen!

Ingredienser: 

  • 200 gram østerssopp
  • 2 spiseskjeer olje
  • 2 spiseskjeer lønnesirup
  • 0,5 teskje røkt paprikapulver
  • 1 teskje chilipulver
  • Salt

Tilbehør: 

  • 1 jalapeño
  • 1 sjalottløk
  • 1 kinesisk hvitløk
  • 4-5 kirsebærtomater
  • Noen kvaster frisk koriander
  • 1 lime
  • Salt
  • Tacotubs eller -skjell
  • Ruccolasalat

Framgangsmåte: 

Forvarm stekeovnen til 220 grader. Finn fram en mellomstor ildfast form.

Skjær østerssoppen i strimler. Ha olje, sirup, røkt paprikapulver, chilipulver og salt i den ildfaste formen. Vend inn soppstrimlene.

Stek i ovnen i 10-15 minutter til soppen begynner å bli sprø i kantene.

Tilbehør: 

Grovhakk jalapeño, sjalottløk og hvitløk. Skjær tomatene i to eller fire båter. Grovhakk koriander. Rør alt sammen i en bolle, press i limesaften og ha i salt.

Varm tacotubs eller -skjell etter anvisning på pakken. Fyll de med salat, sopp og salsa og servér!

FLERE OPPSKRIFTER PÅ VEGANSK TACO FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *