

Potetkrydder
Herlig rub som gir deg supergode ovnsbakte poteter – hver eneste gang!
Potetkrydder er kanskje litt småharry. Jo, det høres vel sånn ut. Men harry er ofte godt, og denne blandingen her er jeg rett og slett helt forelsket i. Jeg pleier å lage opp et stort glass (har du lokk på og lar det stå relativt mørkt så holder smaken seg kjempelenge), så tar jeg ut et par spiseskjeer av blandingen når jeg skal ha poteter. Easy peasy!
Ingredienser:
- 1 del salt
- 1 del pepper
- 1 del paprikapulver
- 1 del løkpulver
- 1 del hvitløkpulver
- 1 del gressløk
- 1 del rosmarin
- 1 deil timian
- 1 del basilikum
Til bruk:
- Poteter
- Olje
Framgangsmåte:
Rør sammen alle ingrediensene. Oppbevares i lukket glass.

Til bruk:
Forvarm stekeovnen til 225 grader. Finn fram en ildfast form. Vask poteter og skjær de i båter.
Ha potetbåtene i formen. Hell på litt olje og potetkrydder, vend alt godt sammen slik at alle potetene dekkes av både olje og krydder.

Stek i 20-25 minutter, til potetbåtene begynner å bli gylne.
Server varmt.
