vegansk potetkrydder oppskrift

Potetkrydder

Herlig rub som gir deg supergode ovnsbakte poteter – hver eneste gang!

Potetkrydder er kanskje litt småharry. Jo, det høres vel sånn ut. Men harry er ofte godt, og denne blandingen her er jeg rett og slett helt forelsket i. Jeg pleier å lage opp et stort glass (har du lokk på og lar det stå relativt mørkt så holder smaken seg kjempelenge), så tar jeg ut et par spiseskjeer av blandingen når jeg skal ha poteter. Easy peasy!

Ingredienser: 

  • 1 del salt
  • 1 del pepper
  • 1 del paprikapulver
  • 1 del løkpulver
  • 1 del hvitløkpulver
  • 1 del gressløk
  • 1 del rosmarin
  • 1 deil timian
  • 1 del basilikum

Til bruk: 

  • Poteter
  • Olje

Framgangsmåte: 

Rør sammen alle ingrediensene. Oppbevares i lukket glass.

potetkrydder skikkelig ein

Til bruk:

Forvarm stekeovnen til 225 grader. Finn fram en ildfast form. Vask poteter og skjær de i båter.

Ha potetbåtene i formen. Hell på litt olje og potetkrydder, vend alt godt sammen slik at alle potetene dekkes av både olje og krydder.

potetkrydder1

Stek i 20-25 minutter, til potetbåtene begynner å bli gylne.

Server varmt.

Potetkrydder2

FLERE OPPSKRIFTER PÅ KRYDDERBLANDINGER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *