Ukemeny: Uke 17, 2016

Ukens meny er full av vårlige smaker, med masse inspirasjon fra varmere breddegrader. 

Mandag: Marokkansk bønnegryte

Bruker du hermetiske – eller koker opp på forhånd – bønner og kikerter så er denne middagen klar på 1-2-3!

vegansk marokkansk bønnegryte med kikerter oppskrift

Tirsdag: Kremet gresskarsuppe

Fordi hvorfor ikke? Bruk søtpotet om du ikke får tak i gresskar.

gresskarsuppe vegansk oppskrift

Onsdag: Myke vårruller

Server for eksempel sammen med en hjemmelaget sataysaus, og du har en festmiddag på lillelørdag!

veganske myke vårruller oppskrift

Torsdag: Spaghetti al pesto

Kjempeenkelt og kjempegodt!

spaghetti vegansk oppskrift

Fredag: Kikert- og potettaco

Smakfull og kanskje litt sunnere vri på fredagstacoen, spesielt supert for deg som bruker all fritiden din på å lage kikertmarengs.

vegansk kikerttaco middag oppskrift

Lørdag: Greske grillspyd

Er det lov å finne fram grillen? Ja? Disse grillspydene er kjempegode, og om sommerværet ikke helt er på plass så blir de gode i stekepannen og.

veganske greske grillspyd oppskrift

Søndag: Ovnsbakt ratatouille

Fransk bondemat på sitt aller, aller beste! Server gjerne med en potetstappe til – gjerne denne fra middelhavslandene?

vegansk ratatuille oppskrift

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *