

Superslaw
Nydelig kålsalat som du kan servere med alt fra grillmat til texmex.
Ingredienser som tilbehør til 8 porsjoner:
- 1 liten hodekål
- 1 liten rødkål
- 2 gulrøtter
- 3-4 reddiker (kan sløyfes)
Dressing:
- 0,5 desiliter sherryeddik (kan erstattes av rødvinseddik)
- 2 teskjeer sukker
- 1 teskje dijonsennep
- 1 teskje salt
- 1 teskje pepper
- 0,5 teskje sellerifrø
- 0,5 desiliter olivenolje
Framgangsmåte:
Skjær hodekål, rødkål og gulrøtter i tynne strimler. Skjær reddik i tynne skiver. Vend inn dressingen (oppskrift under), pass på å gni den inn så godt som mulig.
Dekk salaten til med plast og sett i kjøleskap fram til servering.
Dressing:
Rør sammen alle ingrediensene i en liten skål.

Advert
Advert