vegansk sellerirotstappe oppskrift

Sellerirotstappe

Nydelig middagstilbehør med sellerirot, blomkål, hvitløk og masse urter. 

Ingredienser:

  • 2 sellerirøtter
  • 2 blomkål
  • 1 kinesisk hvitløk
  • 1 liter vann med buljongpulver
  • Noen kvaster friske urter – f.eks basilikum, oregano, salvie, timan, oregano
  • 2 spiseskjeer olje eller vegansk margarin
  • Salt og pepper

Framgangsmåte:

Skrell sellerirøttene og skjær i terninger. Del blomkål i buketter, skrell stilken og skjær den i terninger. Rens hvitløken og skjær den i to.

Kok opp vann med buljongpulver i en gryte. Ha i grønnsakene og la det koke til alle bitene er møre. Sil av vannet men spar litt av det til stappen.

Finhakk urter og bland inn sammen med olje eller vegansk margarin, spe eventuelt med litt av kokevannet. Smak til med salt og pepper.

HER FINNER DU OPPSKRIFTER PÅ STAPPE AV ANDRE GRØNNSAKER.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *