

Ukemeny: Uke 15, 2016
Denne uken skal vi kose oss med blant annet søtpotet, sopp, hvitløk, gulrot og skikkelig herlig helgemat.
Kjempegodt thaiinspirert restemat! Her bruker du grønnsakene du har igjen i skapet fra helgen, og serverer med nudler i en herlig saus. Har du ferdig kokte nudler (eller ris) så går det ekstra raskt.

Tirsdag: Tomatisert paprikasuppe
Tomater og paprika smaker helt supert sammen, og denne suppen er rett og slett overraskende smakfull.

Onsdag: Søtpotetstappe med sopp i kremet hvitløkssaus
En oppskrift jeg ikke fatter det tok meg så mange år å komme fram til.. Dette er bare kjempegodt, både hver for seg og sammen.

Torsdag: Makaroni- og brokkoligrateng
Barnevennlige middagsgratenger er det mange som etterlyser, så her er en variant som slår an hos de aller, aller fleste.

Dette er SÅ junk food at all annen junk food ser sunn ut! Men det er lov i blant, og dette blir skikkelig godt også! Tenk nachos, bare med pommes frites istedenfor tortillachips. På toppen vegansk kjøttdeig, hjemmelaget ostesaus og en salsa.

I panne, ovn eller på grill – disse burgerene blir kjempegode uansett!

Søndag: Gulrotsuppe med krydra kikerter
En aldeles nydelig suppe med crunchy kikerter på topp – helt innafor å servere som søndagsmiddag!

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.