vegansk tabbouleh oppskrift

Tabbouleh

Nydelig salat med vårløk, persille, mynte, tomat og agurk. Super som den er, eller som tilbehør til for eksempel grillmat og falafel. 

Ingredienser:

  • 2 desiliter bulgur
  • 1 bunt persille
  • 3-4 kvaster mynte
  • 2 vårløk
  • 2 tomater
  • 1 agurk
  • 2 sitroner
  • 0,5 desiliter olivenolje
  • Salt og pepper

Framgangsmåte:

Tilbered bulgur etter anvisning på pakken. Avkjøl.

Finhakk persille og mynte. Skjær vårløk i tynne ringer, tomat og agurk i små terninger.

Press ut sitronsaften i en liten skål. Rør inn olivenolje, salt og pepper.

Vend sammen bulgur, persille, mynte, vårløk, tomat, agurk og dressingen. Juster eventuelt med litt mer salt og pepper.

Tabouleh1

FLERE OPPSKRIFTER PÅ SALAT FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *