Ukemeny: Uke 10, 2016

Vi drar til Italia, Mexico, Hellas og India for middagsinspirasjon denne uken! Her er syv retter til inspirasjon. 

Mandag: Varmende linsegryte

Søtpotet, linser, kokosmelk og indiske krydderier – denne er rett og slett en super start på uken.

linsegryte

Tirsdag: Auberginesuppe

En aldeles nydelig suppe, som har fått strålende tilbakemeldinger fra alle kanter. Anbefales!

vegansk auberginesuppe oppskrift

Onsdag: Polentabiff

Italienske smaker på en onsdag.. Det må være lov! Her serverer vi polenta med soltørka tomat og grønnkål.

vegansk polentabiff oppskrift

Torsdag: Pasta Stroganoff

En super rett å bruke sopprester i – desto flere sorter desto bedre!

pasta-stroganoff1

Fredag: Soppfajitas med bønnestuing

Nydelig fredagsmat fra Mexico! Bønnestuing er sunt og kjempegodt, og sammen med saftige sopp og hjemmelaget guacamole så blir dette en festmiddag.

vegansk taco oppskrift

Lørdag: Butter tofu

“Butter chicken” er en indisk klassiker, her er den i helt vegansk versjon med tofu i en nydelig saus.

vegansk butter tofu oppskrift

Søndag: Falafel med greske smaker

Aiaiai, så mye godt på én tallerken! Denne retten krever litt planlegging med bløtlegging og koking av kikerter, men jeg lover at du får igjen for innsatsen.

myke-falafel

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

2 Comments

  1. Åh, så mykje godt!

    1. Mari Hult

      Takk for det 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *