Nå kommer vegetarkassen til to nye byer!

Innlegget inneholder egenreklame. 

Sammen med Nettmat har jeg fram til nå levert vår veganske matkasse til husstander i Sør-Rogaland og i Oslo. Vi jobber veldig hardt med å kunne tilby kassen i hele landet, og neste plasser ut er Bergen og Trondheim!

Kassen blir levert i disse byene fra april av, ønsker du mer informasjon om oppstart og hvordan det virker så send en mail til kundeservice@nettmat.no – så holder de deg i loopen videre!

Les mer og se innholdet i de tre neste kassene på Nettmats nettsider.

Hvem er Nettmat?
Nettmat drives av fire helt utrolig herlige gutter i 20-årene. Thomas – “sjefen” – verdens luneste fyr, en skikkelig god gutt fra landet som bare vil at alle skal ha det fint. Tobias, lillebroren hans er også med, kjæresten hans skrev en gang at han “ikke har et vondt ben i hele kroppen”, og sjelden har jeg hørt en mer spot on beskrivelse. Tobias er fantastisk snill og positiv, så koselig at jeg har oppkalt en katt etter han (og for de som kjenner meg så sier vel det alt). Frode er den første av de fire du liker best liksom. Han gir så mye av seg selv med en gang du møter ham, han er så morsom. Alltid. Til og med når han går inn for å irritere livet av deg så må du bare le.

Fjerde og siste mann heter også Frode. Jeg har hørt en del forslag på kallenavn på ham, men ingen veldig koselige, så vi får bare kalle ham Frode 2. Frode 2 er også lun, rolig, fornuftig, alt det der. Sikkert den mest skikkelige. Samtidig så har han stålkontroll på alt av boyband, fjortismusikk og ikke minst Disney-musikk, han er glad i katter og den første av de som kommer springende når jeg har mat klar til smaking. Sammen så er disse fire noen av de fineste menneskene jeg noensinne har møtt, og hver uke tenker jeg på hvor glad jeg er som får jobbe med de.

Tror du ikke på meg? Legg til “nettmat” på Snapchat så blir du fort overbevist.

Fra venstre: Tobias, Frode "1" og Thomas.
Fra venstre: Tobias, Frode “1” og Thomas.

De jobber utrolig hardt med matkassene, samtidig er de herlig laid back og tillitsfulle, og gir meg frie tøyler. En gang i uken er jeg ute hos de og lager mat som vi smaker på, justerer, skriver ned og fotograferer.

Hva er Vegetarkassen?
Vegetarkassen inneholder råvarer og oppskrifter til tre middager, er beregnet til to sultne personer, og det bør ikke ta mer enn en halvtime å lage hver rett. Norske råvarer er veldig viktige for Nettmat, og jeg prøver så godt jeg kan med å lage sesongbaserte menyer. Ellers så liker jeg å bruke masse friske grønnsaker og urter, og krydder fra ulike verdensdeler i kassen, spesielt finner jeg masse inspirasjon i det meksikanske, thailandske, indiske og marokkanske kjøkkenet. Proteinkildene varierer jeg så godt jeg kan mellom linser, bønner, kikerter, nøtter og litt tofu og soya. Jeg prøver ikke å lage erstatninger for kjøtt, men heller fullverdige grønnsaksretter som både smaker godt og metter, veldig i stil med oppskriftene her på bloggen. Nysgjerrig? Sjekk ut de neste tre kassene på nettmat.no

Les hva veganeren synes om matkassen her. 

Hvordan fungerer det?
Vil du ha Vegetarkassen hjem på døra hver søndag (eller mandag noen steder) så starter du et abonnent helt uten bindingstid. Du får brukernavn og passord til nettmat.no slik at du kan gå inn og pause eller stoppe når som helst. Så kommer kassen på døren som avtalt, og der finner du råvarer og oppskrifter til tre middager. Enkelt og greit!

Hvem kan bestille Vegetarkassen?
Kassen passer både til veganere og vegetarianere, men også til de som bare har lyst å spise litt mindre kjøtt. Den krever ikke at du har masse avanserte krydder og spesialvarer hjemme, og har du en food processor, komfyr og stekeovn så klarer du deg fint rent utstyrsmessig.

For deg bosatt i Rogaland og Oslo kan kassen bestilles her: Nettmat.no

Holder du til i Bergen eller Trondheim kan du sende en mail til kundeservice@nettmat.no – så får du mer info på mail!

2015-10-26 Nettmat Vegetarkasse - A

4 Comments

 1. Går det an å få levert i øvre Romerike?

  1. Mari Hult

   Send en mail til kundeservice@nettmat.no – det er de som ordner alt det praktiske 🙂

 2. Kommer dette til Skien? :)))

  1. Mari Hult

   Håper det 🙂 Vi utvider så fort vi klarer.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *