Ukemeny: Uke 5, 2016

Ukens meny er servert!

Mandag: Quinoasalat

Nydelig og kjempesunn salat med grønnkål, eple og kantarell.

vegansk quinoasalat oppskrift

Tirsdag: Indisk rotfruktsuppe med spicy kikerter

Smakfullt – mettende – varmende – sunt.

vegansk indisk rotfruktsuppe oppskrift

Onsdag: Ovnsbakt pad thai

Ovnsbakte nudler med peanøtter og masse godt. What’s not to like?

vegansk ovnsbakte nudler oppskrift

Torsdag: Elins grønnsakskaker

Kjempegode veganske middagskaker som passer både med kjøttkaketilbehør, med søt chilisaus og på matpakken.

veganske grønnsakskaker oppskrift

Fredag: Pulled jackfruit tacos

En skikkelig smakfull vri på fredagstacoen! Server med alt du kan tenke deg av godt tilbehør.

vegansk pulled jackfruit taco oppskrift

Lørdag: Potetpizza

Herlig hvit minipizza med potet på toppen. Super med en god dip til.

vegansk potetpizza oppskrift

Søndag: Polentalasagne

Smakfull lasagne der vi bruker stivnet polenta istedenfor lasagneplater slik at retten blir helt glutenfri (og får litt ekstra god smak).

vegansk polentalasagne oppskrift

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *