Indisk ukemeny: Uke 2, 2016

Varm deg opp i vinter med de nydelige smakene fra India!

En hel uke dedikert til det veganske indiske kjøkkenet! Her håper jeg virkelig det er noe for alle.

I glasset kan du gjerne ha en Mango lassi, og til forrett er det ikke mye som er bedre enn pakora med mangochutney. Lag gjerne litt indisk ris som tilbehør til rettene, eller slå til med indiske poteter. 

Mandag: Linseboller

Kjempegode og proteinrike linseboller i en smakfull indisk saus.

veganske linseboller oppskrift

Tirsdag: Chana samosa

Samosaer er så godt! Små pakker med poteter, kikerter og masse godt krydder… Server gjerne med mangochutney.

veganske samosa oppskrift

Onsdag: Søtpotetcurry

Her bruker vi kokosmasse (du vet den fra de blå posene vi baker med til jul) i steden for kokosmelk, og det blir helt fantastisk godt.

vegansk indisk søtpotetcurry oppskrift

Torsdag: Rotfruktsuppe med spicy kikerter

Herlig hverdagssuppe der vi bruker en hjemmelaget indisk krydderblanding.

vegansk indisk rotfruktsuppe oppskrift

Fredag: Tempeh tikka masala

Tempeh er en fantastisk råvare som det dessverre er vanskelig å få tak i. Men klarer du det… Da håper jeg du prøver denne tikka masalaen!

vegansk tikka masala oppskrif

Lørdag: Kikert- og søtpotetcurry

En herlig rett med kikerter og søtpoteter i en smakfull tomatisert saus.

kikert-og-søtpotetcurry1

Søndag: Søtpotetsuppe

Nyyydelig indisk suppe med eple, mais og søtpotet – supert på kalde vinterdager!

vegansk søtpotetsuppe oppskrift

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

2 Comments

  1. Tusen takk for at du legger ut ukemenyer, det er alltid noe som frister og det gjør planleggingen så mye enklere 🙂

    1. Mari Hult

      Takk for det 🙂 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *