

Ukemeny: Uke 52, 2015
Her er julens ukemeny med alt du trenger til å lage vegansk julefest!
Liker du kjøtt men dropper å spise det likevel? Prøv denne retten. Den er så lik kjøttversjonen at det nesten er skummelt.

Tirsdag: Gresskarsuppe med smak av Thailand
En fabelaktig oppskrift signert Yngve Ekern.

Lille julaften er en av mine favorittdager hele året. Pynte tre, spise grøt, se på tv… Lag gjerne dobbel porsjon risengrynsgrøt, så har du til desserten på julaften.

Nøttestek er den aller beste veganske festmaten! Denne oppskriften er kjempegod, rett og slett. Er du dreven på kjøkkenet tar den en time å sette sammen + steketid, er du ikke like komfortabel anbefaler jeg å sette av to timer. Nøttesteken kan også lages klar kvelden i forveien, for så å stekes opp rett før servering.
Anbefalt tilbehør:

Kremet, mettende, varmende… Super vintermat.

Lørdag: Bakt portobellosopp med søtpotetstappe, rosenkål og madeirasaus
En fest av en middag! Rett og slett.

Kraftig og smakfullt – sånn en søndagsmiddag i julen skal være.
