

Sopp med grønne bønner
Veldig smakfullt middagstilbehør med smak av Italia.
Ingredienser til 8 porsjoner:
- 200 gram aspargesbønner
- 10 aromasopp
- 2 vårløk
- 1 kinesisk hvitløk
- 2 kvaster persille
- Olje til steking
- 1 teskje rosmarin
- 1 teskje timian
- 1 teskje oregano
- Salt og pepper
Framgangsmåte:
Skjær av endene på bønnene. Skjær resten av de i biter med lengde på cirka 1 centimeter.
Kok opp vann i en gryte og kok bitene i 3-4 minutter. Hell av vannet og legg bønnene til side.
Skjær aromasoppen i tynne skiver. Skjær vårløk i tynne ringer, finhakk hvitløk og persille.
Varm opp olje til medium varme i en stekepanne. Ha i sopp, vårløk og hvitløk og la det surre til soppen begynner å bli gyllen.
Ha i rosmarin, timian og oregano, vend det hele sammen. Stek i et par minutter til, ha deretter i bønnene og persillen. Vend alt sammen, smak til med salt og pepper.
Server rykende varmt.

Advert
Advert