vegansk sopptilbehør oppskrift

Sopp med grønne bønner

Veldig smakfullt middagstilbehør med smak av Italia. 

Ingredienser til 8 porsjoner:

  • 200 gram aspargesbønner
  • 10 aromasopp
  • 2 vårløk
  • 1 kinesisk hvitløk
  • 2 kvaster persille
  • Olje til steking
  • 1 teskje rosmarin
  • 1 teskje timian
  • 1 teskje oregano
  • Salt og pepper

Framgangsmåte:

Skjær av endene på bønnene. Skjær resten av de i biter med lengde på cirka 1 centimeter.

Kok opp vann i en gryte og kok bitene i 3-4 minutter. Hell av vannet og legg bønnene til side.

Skjær aromasoppen i tynne skiver. Skjær vårløk i tynne ringer, finhakk hvitløk og persille.

Varm opp olje til medium varme i en stekepanne. Ha i sopp, vårløk og hvitløk og la det surre til soppen begynner å bli gyllen.

Ha i rosmarin, timian og oregano, vend det hele sammen. Stek i et par minutter til, ha deretter i bønnene og persillen. Vend alt sammen, smak til med salt og pepper.

Server rykende varmt.

Sopp og grønne bønner1

FLERE OPPSKRIFTER MED SOPP FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *