Ukemeny: Uke 49, 2015

En ukemeny proppfull av plantebasert protein – her bruker vi både tofu, tvp (soyaprotein), seitan av hvete og kikerter. 

Mandag: Cannelloni med tofuricotta og tomatsaus

Aiaiaiai så godt! Dette er en nydelig italiensk middag der pastarør fylles med “ricotta” og toppes med en herlig tomatsaus.

vegansk cannelloni oppskrift

Tirsdag: Veganske kjøttkaker

Her lager vi veldig “kjøttaktige” kjøttkaker med grunnlag i soyaproteingranulat (tvp). Kjøp det i internasjonale matbutikker, på helsekosten eller fra iHerb.

kjøttkaker

Onsdag: Kremet soppgryte

Lettvint gryterett med ananas og paprika. Smaker kjempegodt med ris eller potetmos.

vegansk gryterett oppskrift

Torsdag: “Kylling” med cashewnøtter

Her lager vi hjemmelaget seitan av glutenmel. Litt snåle ingredienser kanskje, men når det er ferdig blir det overraskende likt kyllingkjøtt i både smak og konsistens (for de som savner dette).

vegansk hjemmelaget seitan oppskrift

Fredag: Spicy kikertburgere

Burgere med indisk vri. Dette er en av de aller mest leste og brukte oppskriftene på bloggen, så har du ikke prøvd den til nå er det kanskje på tide..

veganske kikertburgere oppskrift

Lørdag: Marens thaicurry

Jeg hadde aldri fått til curry før min venninne Maren lærte meg denne oppskriften. Anbefales på det sterkeste.

vegansk thaicuryr oppskrift

Søndag: Kikertstek med smak av Italia

Skikkelig proteinrik søndagsmiddag med masse godt tilbehør!

kikertstek_1.jpg

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *