

Ukemeny: Uke 48, 2015
En perfekt høstmeny – varmende, smakfull og veldig “comforty”.
Hemmeligheten med å få den gode smaken på tofuen, er å la den trekke i en smaksbombe av en marinade rett under kokepunktet.

Enkel grønnsaksrett med squash og aubergine i en saus av karri, kokos og peanøtter.

Nydelig og superenkel pastarett der vi rett og slett bruker blender til å lage den kremete sausen.

Torsdag: Chana masala – indisk kikertgryte
Supergod indisk gryterett som er overraskende enkel å lage. Det gjelder bare å ha krydderhyllen lett tilgjengelig. Kjempegod med ris eller quinoa og indiske brød til.

Fredag: Pizza med smak av Mexico
Vi slår sammen fredagstaco og fredagspizza og lager en fabelaktig vegansk pizza fra bunn av.

Lørdag: Ovnsbakte vårruller med tofu og bønnespirer
Vårruller er kjempegodt, og det er faktisk ganske enkelt å lage selv. Disse baker vi i ovn så de blir litt sunnere.

Tradisjonsmat til første søndag i advent. Servér gjerne med litt solbærsaft i glasset.
