Ukemeny: Uke 48, 2015

En perfekt høstmeny – varmende, smakfull og veldig “comforty”. 

Mandag: Tofusnitsel

Hemmeligheten med å få den gode smaken på tofuen, er å la den trekke i en smaksbombe av en marinade rett under kokepunktet.

vegansk snitsel oppskrift

Tirsdag: Curry med peanøtter

Enkel grønnsaksrett med squash og aubergine i en saus av karri, kokos og peanøtter.

vegansk curry karri oppskrift

Onsdag: Pasta Alfredo

Nydelig og superenkel pastarett der vi rett og slett bruker blender til å lage den kremete sausen.

Pasta-Alfredo

Torsdag: Chana masala – indisk kikertgryte

Supergod indisk gryterett som er overraskende enkel å lage. Det gjelder bare å ha krydderhyllen lett tilgjengelig. Kjempegod med ris eller quinoa og indiske brød til.

vegansk chana masala oppskrift

Fredag: Pizza med smak av Mexico

Vi slår sammen fredagstaco og fredagspizza og lager en fabelaktig vegansk pizza fra bunn av.

pizza

Lørdag: Ovnsbakte vårruller med tofu og bønnespirer

Vårruller er kjempegodt, og det er faktisk ganske enkelt å lage selv. Disse baker vi i ovn så de blir litt sunnere.

veganske vårruller oppskrift

Søndag: Risengrynsgrøt

Tradisjonsmat til første søndag i advent. Servér gjerne med litt solbærsaft i glasset.

vegansk risengrynsgrøt oppskrift

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *