

Ukemeny: Uke 46, 2015
Kan jeg friste med stir fry, hjemmelagde pølser og pasta til middag i uken som kommer?
Mandag: Kikertgryte fra Marokko med hjemmelaget polenta
Polenta kan du lage selv av mais, og det blir en smakfull grøt som passer supert til denne kikertgryten.

Tirsdag: Lettvint pasta med sopp og aubergine
Kjempelett og kjempegodt! Her kan du tilsette andre grønnsaker etter smak.

Onsdag: Stir fry med tofu og sesamolje
Lyst på noe godt fra Asia til middag? Da må du prøve denne retten.

Torsdag: Ratatouille med gresskar
Nydelig fransk bondemat, her med litt gresskar i tillegg til de tradisjonelle ingrediensene (fordi det er jo alltid godt).

Fredag: Quesadillas med bønnestuing
Meksikansk fredag! Hjemmelaget bønnestuing er godt og sunt, og passer nydelig i quesadillas.

Lørdag: Italienske pølser med hvitløkspotetstappe
Såklart du kan lage pølser selv? Her med italienske smaker.

Verdens beste pastarett?
