Nå blir det matkasse i Oslo og!

Innlegget inneholder egenreklame. 

10. januar kjører vi ut den første “Vegetarkassen” i hovedstaden. Så spennende! Ja, og så utvider vi til 4 porsjoner per kasse også. 

Vegetarkassen min hos Nettmat har fått så utrolig mange fine tilbakemeldinger! Men den mest hyppige tilbakemeldingen er dessverre “når kommer dere til Oslo?”. Thomas på Nettmat synes det var litt dumt han, at ikke alle som ville kunne bestille. Så nå er han i gang med å ordne med leverandører og bestillingsløsning og denslags som jeg ikke heeelt forstår meg på, og 10. januar er vi klare til å levere ut de første kassene! Så  utrolig, utrolig skummelt og kjempekjekt samtidig! For å feire at vi kommer oss til Oslo så får alle som bestiller kassen til denne datoen 30% rabatt (gjelder også kundene i Rogaland). 

Les hva Veganeren skrev om vegetarkassen her. 

Jeg har jobbet med Nettmat i to måneder nå, og denne uken gjør vi klar den fjerde veganske matkassen til utkjøring. Dette er de første oppskriftene som jeg ikke laget før vi faktisk begynte å levere ut kaker, det vil si at nå har jeg endelig fått tatt i bruk tilbakemeldingene vi har fått, og tankene jeg har gjort meg opp om hva som fungerer og hva som ikke fungerer.

MATKASSEN: Noen av rettene Nettmati har levert hjem på døra til glade kunder til nå.
MATKASSEN: Noen av rettene Nettmat har levert hjem på døra til glade kunder til nå.

Det er mye å ta hensyn til, det skal jeg love dere! Det holder ikke bare med smakfulle oppskrifter. De skal være raske å lage, innholdet i pakken skal se spennende og friskt ut (den første kassen vår var 95% grønnsaker, det ser fort veldig billig ut selv om det ikke nødvendigvis er det), og jeg må være litt forsiktig med å bruke så mange ingredienser i hver rett. Jeg skal love dere at folk er brutalt ærlige når det kommer til hva de bruker pengene sine på, og for en som takler kritikk særdeles dårlig så blir det mye motivasjon til å forbedre seg.

Er du interessert i å bestille den veganske matkassen min når den kommer til Oslo? Send en mail til kundeservice@nettmat.no og meld din interesse, så hjelper de deg. 

Men det aller kjekkeste med å jobbe med Nettmat har ikke så mye med verken kassen min eller dream team Thomas, Frode og Tobias å gjøre (les mer om kjærlighet ved første blikk her). Det kuleste for meg er når deres skikkelige kokk Stian er med på kjøkkenet. Min bakgrunn er fra lugubre restauranter (i alle fall sammenlignet med ham), matjournalistikk og fem år med blogging. Stian har heller brukt tiden på å kokkeutdannelse og erfaring fra helt toppnivå når det kommer til restauranter. Ja, og landslaget faktisk! To år! Crazy. Og han er med meg og legger opp mat, kommer med innspill (mye finere pakket inn enn jeg hadde forventet), og er på mitt lag når gründerne Thomas og Frode skaper seg.

Mange vegetarianere føler seg sett ned på når de kommer i kontakt med toppkokker, akkurat som de ikke blir tatt alvorlig. Første gang Stian kom inn på kjøkkenet da jeg holdt på så forventet jeg et “hvor blir det av kjøttet”, men istedenfor kom kommentarer om at det luktet godt og nysgjerrige spørsmål.

Å få jobbe med Nettmat føles som å vinne i Lotto hver eneste dag, bare uten pengene da. Hvorfor er akkurat JEG så heldig?

Matkassekombi 2
VEGANSK MATKASSE: Noen av rettene vi har kjørt ut.

Så da blir det Rogaland pluss Oslo fra januar av. Og vi utvider slik at vi nå også leverer kasser tilpasset fire porsjoner, ikke bare to. Det er ganske kjekt hva etterspørsel kan gjøre.

Slik virker det: 

 • Kassen kommer som et abonnent uten bindingstid, som du kan pause eller stoppe som det passer deg
 • Kassen er helt vegansk
 • Noen ingredienser regnes som basisvarer (hvetemel, matolje etc), disse får du beskjed om før levering
 • Kassen er beregnet for tre middager per uke, for enten to eller fire porsjoner
 • I Rogaland har vi levering på søndag eller henting selv på mandag, enda ikke helt klart hvordan dette blir i Oslo

Har du lyst å prøve matkassen? Eller bare holde deg oppdatert? Send en mail til kundeservice@nettmat.no så får du all informasjon du trenger. 

8 Comments

 1. Så fantastiske nyheter! Har delt via FB til mine venner på Østlandet. Vil også skryte enda mer av maten enn det jeg har klart å gjøre via Instagram og FB, maten er utrolig bra, enkel å lage og smaker fantastisk. I dag var det spicy hummus, sååå godt, på fajitas var bare en slager, jeg mumset meg gjennom måltidet, spm jeg har gjort nå i tre uker, helt herlig! Er så glad for dette tilbudet, tusen takk, Mari og gutta i Nettmat. Skulle hatt flere måltider enn tre i uka, det er ønsket mitt :-))

  1. Mari Hult

   Så utrolig kjekt å høre!!!! Tusen takk 🙂 🙂 🙂 Det settes enorm pris på.

 2. Marthe Sørlie

  Kan vi få kassen levert på Nesbru (20 min fra hovedstaden)!? Og hva koster dette? Mvh Marthe

  1. Mari Hult

   Hei! Detaljene er ikke helt klare ennå. Send en mail til kundeservice@nettmat.no, så får du beskjed når slikt er klart 🙂

 3. Vet du om det er noen planer om å utvide til Bergen også? Det hadde vært helt fantastisk!

  1. Mari Hult

   De ser det an hele tiden, kommer an på salg og etterspørsel og slik 🙂 send gjerne en mail til kundeservice@nettmat.no og meld din interesse 🙂

 4. Jeg synes det er kjempe gøy at du gjør dette.
  Helt klart en market for det.
  Skal dele! 🙂

  1. Mari Hult

   Tusen takk for det 🙂 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *