

Rå sjokolade med valnøtter og kokos
Lettvint basisoppskrift med masse variasjonsmuligheter.

Ingredienser til 12 sjokoladebiter:
- 1,5 desiliter kokosolje
- 1,5 desiliter rått kakaopulver
- 2 spiseskjeer sirup (ikke alle er rå, men du kan i alle fall bruke agave-, yacon- eller lønnesirup)
- Bittelitt havsalt eller himalayasalat
- Valnøtter
- Kokosflak
- Eventuelt tørket frukt
Framgangsmåte:
Smelt kokosoljen i vannbad over lav varme. Du skal ikke mange gradene over romtemperatur før den smelter.
Ha av varmen og visp inn kakaopulver og sirup. Smak til med salt.
Fordel i konfektformer, topp med valnøtter, kokosflak eller eventuelt tørket frukt.
Sett i kjøleskapet til sjokoladen stivner. Ta ut rett før servering.

FLERE VEGANSKE OPPSKRIFTER PÅ KONFEKT OG GODTERI FINNER DU HER.
Advert
Advert