nettmat vegansk matkasse

Her er min første matkassemeny

Nå kan matkassen min endelig bestilles (men foreløpig bare i Rogaland)!

Innlegget inneholder egenreklame

Hjelpemeg! Dagene siden mitt første møte med Nettmat har gått så fort! Plutselig skal varer bestilles, kassen pakkes og kjøres ut. Vi har kost oss sånn, ledd og ledd hver eneste dag, laget masse god mat, besøkt leverandører, spist, lagt mer mat, tatt bilder, ledd og ledd, stått på stand, hold kokkekurs sammen, og egentlig bare bare kost oss i to måneder. Plutselig er det alvor. Frem til tirsdag kveld kan den første matkassen min bestilles på Nettmat.no. Jeg håper så inderlig folk har lyst på denne kassen! Foreløpig inneholder den tre middager beregnet for to personer, men blir det stor nok interesse kan vi øke dette.

Den første menyen vi sender ut består av thaicurry med norske rotgrønnsaker, sheperdess pie med blant annet rødbeter og linser (den er sykt god) og en herlig pasta bolognese med en høstlig vri. Jeg har fått gå helt bananas med råvarer fra Rogaland som er ekstra gode på denne tiden av året. Sesongen byr blant annet på kantareller, rødbeter, søtpotet, pastinakk, nypotet, plommetomater og masse friske urter… dette har rett og slett vært veldig kjekt for en som er glad i grønnsaker!

Jeg har blitt så utrolig glad i Nettmat-guttene. De er virkelig verdens beste. De brenner for lokale råvarer, mat fra Rogaland, sunn mat, god mat og gode matopplevelser. De vil bare at folk skal ha det godt. Jeg gleder meg mer til å dra ut til de for å jobbe enn jeg gleder meg til både arsenalkamper, badeferier og lønningsdag. Så kjekt er det faktisk, og jeg håper dette samarbeidet kan vare i all evighet.

nettmat tobias bergo mari hult thomas bergo
NETTMAT: Koser meg på jobb med Tobias (til venstre) og Thomas.

Min gode venninne Helene møtte meg sammen med Frode en dag, og hun sa “jeg har aldri sett deg blomstre som dette”. Det er sånn det føles. Håper de som har anledning vil hjelpe oss å gjøre dette til en suksess – enten ved å bestille, dele, snakke om oss, like oss, heie på oss. Vi setter sykt stor pris på hver eneste en som støtter oss!

Følg gjerne med på hva som skjer her:

Nettmat – nettside

Facebook

2 Comments

  1. Grethe Helen Dagl

    Fantastisk nyhet

    1. Mari Hult

      Takk for det 🙂 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *