

Hjemmelaget tacokrydder
Hjemmelaget er så mye bedre – og så kontrollerer du alle ingrediensene selv.
Det er ingen gode grunner til å kjøpe “tacopulver” på pose. Det er bare å lære å lage det selv med en gang. I lukket glass holder blandingen seg nesten uendelig lenge, og du kan ta den fram hver gang du skal ha taco (både til farse, bønner eller kikerter), eller trenger krydder til andre meksikanske retter.
Ingredienser:
- 3 spiseskjeer chilipulver
- 2,5 teskjeer chiliflak
- 2,5 teskjeer tørket oregano
- 2 spiseskjeer spisskummin
- 2 spiseskjeer paprikapulver
- 1 spiseskje hvitløkspulver
- 1,5-2 spiseskjeer salt
- 2 teskjeer sort pepper (evt erstattes med 1 teskje cayennepepper)
Framgangsmåte:
Alt røres sammen. Oppbevares i lukket glass.

Advert
Advert