

Indisk krydderblanding
Senk terskelen for å lage nydelige indiske hverdagsmiddager hjemme!
Glad i indisk mat men syns det er tiltak å dra fram alle krydderposene fra den overfylte krydderhyllen hver gang?
Rør sammen denne krydderblandingen (det tar ett minutt), oppbevar i lukket glass, og du har en super snarvei til India i en travel hverdag!
Blandingen kan erstatte krydderet i mange oppskrifter, du kan også improvisere fint med den. Fres litt løk, hvitløk, kanskje chili og ingefær i en gryte, ha i litt krydderblanding og fres videre, til slutt litt grønnsaker, linser eller kikerter, og fyll på med grønnsakskraft eller kokosmelk… Variasjonsmulighetene er veldig mange.

Ingredienser:
- 2 spiseskjer spisskummen
- 2 spiseskjeer malt koriander
- 2 spiseskje ergurkemeie
- 2 teskjeer fennikelfrø (eller malt fennikel)
- 2 teskjeer kardemomme
- 2 teskjeer kanel
- 2 teskjeer malt nellik
Framgangsmåte:
Alt røres sammen.

Advert
Advert