vegansk indisk krydderblanding oppskrift

Indisk krydderblanding

Senk terskelen for å lage nydelige indiske hverdagsmiddager hjemme!

Glad i indisk mat men syns det er tiltak å dra fram alle krydderposene fra den overfylte krydderhyllen hver gang?

Rør sammen denne krydderblandingen (det tar ett minutt), oppbevar i lukket glass, og du har en super snarvei til India i en travel hverdag!

Blandingen kan erstatte krydderet i mange oppskrifter, du kan også improvisere fint med den. Fres litt løk, hvitløk, kanskje chili og ingefær i en gryte, ha i litt krydderblanding og fres videre, til slutt litt grønnsaker, linser eller kikerter, og fyll på med grønnsakskraft eller kokosmelk… Variasjonsmulighetene er veldig mange.

KRYDDERBLANDING: Kikerter stekes med olje og indisk krydderblanding.
KRYDDERBLANDING: Kikerter stekes med olje og indisk krydderblanding.

Ingredienser: 

  • 2 spiseskjer spisskummen
  • 2 spiseskjeer malt koriander
  • 2 spiseskje ergurkemeie
  • 2 teskjeer fennikelfrø (eller malt fennikel)
  • 2 teskjeer kardemomme
  • 2 teskjeer kanel
  • 2 teskjeer malt nellik

Framgangsmåte: 

Alt røres sammen.

indisk-krydderblanding1

FLERE VEGANSKE INDISKE OPPSKRIFTER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *