

Spinatruller
Kjempelettvint og kjempegodt! Disse passer som tapas, som en del av en buffet, som forrett eller bare når du har lyst på noe godt.
Oppskriften er inspirert av en jeg fant hos Minimalist Baker, en blogg jeg virkelig anbefaler.
Ingredienser:
- 10-12-15 soltørka tomater (enten i olje eller bløtlagte)
- Noen gode never spinat
- Noen kvaster basilikum
- 2 hvitløksfedd
- 4 spiseskjeer vegansk kremost – enten naturell eller med urter som passer
- Salt og pepper
- 4 hvetetortillas
Framgangsmåte:
Skjær tomatene i strimler, grovhakk spinat og basilikum. Riv hvitløk.
Bland sammen tomater, spinat, basilikum, hvitløk og kremost i en bolle. Smak til med salt og pepper.
Dersom hvetetortillasene er litt harde så kan du mykne de med 1 minutt i mikrobølgeovn eller 10 sekunder i stekeovn på 180 grader.
Legg hvetetortillasene på kjøkkenbenken. Fordel fyllet utover de fire, pass bare på at du har cirka 1/4 av toppen på hver ledig til å rulle sammen. Det høres kanskje rart ut men er logisk når du setter i gang.
Rull det hele sammen, hold så fast grep som mulig slik at rullene ikke spretter opp igjen. Rett før servering skjærer du de opp i like stykker.
