

Rå korianderkrem
Herlig cashewbasert korianderkrem som passer supert til taco, wraps eller falafel. Og sikkert tusen andre ting.
Ingredienser:
- 2 desiliter cashewnøtter (ikke salta og/eller rista)
- 0,5 desiliter vann
- Noen kvaster koriander
- 1 lime (eventuelt sitron)
- 0,5 teskje salt
- 0,5 teskje hvitløkspulver
- Bittelitt chilipulver
Framgangsmåte:
Bløtlegg nøttene i godt med vann i minst seks timer, eventuelt kok de i et kvarter.
Ha nøtter, vann, koriander og saft fra limen i en food processor eller blender og kjør til du har en helt jevn masse. Smak til med salt, hvitløkspulver og chilipulver. Ha eventuelt i litt mer vann om du foretrekker det.
Servér med en gang, eller oppbevar i lukket beholder i kjøleskap i opp til tre dager.

Advert
Advert