veganske spanske tapas tomattoast oppskrift

Pan con tomate (spansk tomattoast)

Verdens beste tapasbrød lager du selv på 1-2-3. 

Pan con tomate er smakfullt brød som de serverer i ulike former på alle spanske tapasrestauranter. Det består enkelt og greit av baguetteskiver som gnis inn med tomat. Her pensler vi skivene med olje og steker de i ovnen først, i tillegg har vi på litt hvitløk. Smak deg gjerne fram til din favoritt.

Oppskriften er uten mål, meningen er at du prøver deg fram litt her.

Ingredienser: 

  • Baguette
  • Olivenolje
  • Hvitløksfedd
  • Tomater
  • Havsalt

Framgangsmåte:

Forvarm stekeovnen til 200 grader. Kle et stekebrett med bakepapir.

Skjær baguetten i skiver, fordel disse utover stekebrettet. Pensle olivenolje over.

Stek i 10 minutter, eller til skivene begynner å bli gylne.

Ha ut brødet. Gni det først inn med hvitløk, deretter med tomat. Vær litt hardhendt med tomaten så det fordeler seg litt. Dryss over havsalt og servér.

FLERE VEGANSKE TAPASOPPSKRIFTER FINNER DU HER. 

Jeg blir glad om du følger meg på sosiale medier!
Instagram
Facebook
Snapchat – legg til brukernavn: vegetarbloggen

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *