

Det beste grilltilbehøret
Potetsalat, coleslaw, bakte maiskolber og alt det andre du elsker av grilltilbehør!
Sommer = grillmat, og det er ikke bare det som ligger på grillen som er viktig! Her får du massevis av oppskrifter på alt du trenger for å fylle opp sommerbordet.
Pølsebrødene du lager selv er mye mer robuste enn de du får kjøpt i butikken, og tåler rett og slett mer pølser og tilbehør uten å bli vassne.

Hjemmelagde burgerbrød er supre, lag de i de størrelsene burgerne dine trenger. De holder godt på fasongen, og blir (som pølsebrødene) ikke vasne av litt fyll.

Godt brød er alltid bra med grillmat, og focaccia er min favoritt. Dette brødet med olivenolje liker alle, og det går godt overens med all annen mat.

Istedenfor rømme og majones bruker vi cashewnøtter, og det blir kjempegodt! Denne er selvskreven samme hva du skal grille.

Supre poteter på grillen? Juks med å koke de litt på forhånd – da blir de saftigere OG det går fortere.

Potetsalat er en sikker vinner til grillmat, men hvorfor ikke prøve med søtpotet i tillegg? Denne er kjempesmakfull og litt mer forfriskende enn den tradisjonelle potetsalaten.

Dette er en rå oppskrift der vi lager coleslawdressingen på cashewnøtter. Tilsett gjerne ekstra grønnsaker og urter etter hva du liker, dette er en basisoppskrift.

Aiaiai, denne amerikanske slageren MÅ du bare prøve.

Polenta er herlig på grillen, og kan fungere både som hovedrett og tilbehør. I denne varianten har vi i gresskar for ekstra smak og saftighet (er det et ord?).

Rett og slett overraskende godt med grillmat. Prøv denne oppskriften!

Mais er supert på grillen og vanlig å spise med litt margarin på. Legger du til litt hvitløk blir det rett og slett fantastisk.

Hvitløk + chili = nomnomnom. Denne krydra majonesen passer glimrende til grillmat.

Godt som tilbehør og til marinade.

Herlig og friskt med agurk, hvitløk og olje.

Hummus er bare godt til alt liksom. Også til grillmat. Ha det nederst i burgerbrødet, på focacciaen eller til salaten.

Jeg blir glad om du følger meg på sosiale medier!
Instagram
Facebook
Snapchat – legg til brukernavn: vegetarbloggen