

Frokostpanne
Poteter, grønnkål, sopp og asparges i skjønn forening.
“Omelett uten egg”, sa Annika fornøyd da jeg serverte denne for første gang. Retten er en enkel og skikkelig smakfull pytt i panne som passer utmerket på frokostbordet i helgene. Du kan variere med hvilke grønnsaker du har i hus, og det er en super måte å få brukt opp litt rester på.
Ingredienser:
- 4-5 mellomstore poteter
- 4 sjampinjong
- Noen kvaster grønnkål
- 2 asparges
- Olje til steking
- 0,5 teskje røkt paprikapulver (kan sløyfes)
- Salt og pepper
- 0,5 granateple
Framgangsmåte:
Skrell potetene og skjær de i terninger. Skjær sjampinjong i terninger. Snitt grønnkål og skjær asparges i tynne strimler (her har jeg brukt ostehøvel til dette).
Varm opp oljen til medium varme i en stekepanne. Ha i potet- og soppterninger. Stek de i 5-10 minutter, vend på de i blant. Krydre med røkt paprikapulver, eventuelt andre krydder du liker. Oregano og timian er for eksempel veldig godt til dette.
Når potetene begynner å bli gjennomstekte har du i grønnkål og asparges. Vend det hele sammen og stek til grønnkålen begynner å bli sprø og aspargesene begynner å bli myke. Smak til med salt og pepper.

Rens ut kjernene fra granateplet.
Legg potetblandingen på serveringstallerkner eller i en skål, ha granateplekjernene over. Servér!

FLERE VARME FROKOSTRETTER FINNER DU HER.
Jeg blir glad om du følger meg på sosiale medier!
Instagram
Facebook
Snapchat – legg til brukernavn: vegetarbloggen