

Ukemeny: Uke 26, 2015
Sopp Wellington, ratatouille og samosa står blant annet på menyen denne uken.
Kjøttfri mandag er en fest (og hos meg er det mandag hele uka). I dag lager vi en litt sunnere tacovariant enn vi er vant med.

Pastaskruer og sopp i en herlig rømmesaus. Bruk gjerne den nye “iMat fraiche” istedenfor rømme her.

Linser har aldri vært så spennende før! Etiopiske krydderblandinger er virkelig smakfulle og kjempegode.

Torsdag: Ratatouille á la Remy
Akkurat som i den herlige animerte filmen om rotta Remy som var så glad i å lage mat.

Herlig indisk snacks med poteter og masse gode smaker.

Festmiddag med soyafarse og sopp, alt pakket inn i butterdeig.

En aldeles nydelig pastarett med grønnkål i en kremet saus.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.
Jeg blir glad om du følger meg på sosiale medier!
Instagram
Facebook
Snapchat – legg til brukernavn: vegetarbloggen