Ukemeny: Uke 26, 2015

Sopp Wellington, ratatouille og samosa står blant annet på menyen denne uken. 

Mandag: Mandagstaco

Kjøttfri mandag er en fest (og hos meg er det mandag hele uka). I dag lager vi en litt sunnere tacovariant enn vi er vant med.

sc3b8tpotet-og-avokadotaco_3

Tirsdag: Pasta Stroganoff

Pastaskruer og sopp i en herlig rømmesaus. Bruk gjerne den nye “iMat fraiche” istedenfor rømme her.

pasta-stroganoff1

Onsdag: Etiopisk linsestuing

Linser har aldri vært så spennende før! Etiopiske krydderblandinger er virkelig smakfulle og kjempegode.

ethiopisk-bc3b8nnestuing_1

Torsdag: Ratatouille á la Remy

Akkurat som i den herlige animerte filmen om rotta Remy som var så glad i å lage mat.

ratatouille-a-la-remy1

Fredag: Indiske samosa

Herlig indisk snacks med poteter og masse gode smaker.

samosa5

Lørdag: Sopp Wellingston

Festmiddag med soyafarse og sopp, alt pakket inn i butterdeig.

vegan-wellington-7

Søndag: Kremet grønnkålpasta

En aldeles nydelig pastarett med grønnkål i en kremet saus.

grønnkålpasta

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Jeg blir glad om du følger meg på sosiale medier!
Instagram
Facebook
Snapchat – legg til brukernavn: vegetarbloggen

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *