Ukemeny: Uke 19, 2015

Skal det være pastagrateng, sopp stroganoff og enchiladas?

Mandag: Pastagrateng med sopp og brokkoli

Pasta vendes inn i en nydelig, kremet saus, deretter har vi i sopp og brokkoli, og så baker vi det hele i ovnen til toppen blir gyllen.

pastagrateng.jpg

Tirsdag: Søtpotetrisotto

Risotto er alltid godt – om det lages skikkelig i alle fall. Her har vi i søtpotet og risotto for den bra smakens skyld.

sc3b8tpotetrisotto_1.jpg

Onsdag: Enchiladas med tofuricotta og salsa verde

En av de definitive favorittene hos meg. Tofuricotta smaker strålende, og hjemmelaget grønn salsa gjør virkelig denne retten til en vinner.

veganske-enchiladas

Torsdag: Sopp Stroganoff

Nydelig gryterett med sopp og fløte, server med potetstappe så blir det utrolig godt.

sopp-stroganoff.jpg

Fredag: Tacopasta

Herlig pastarett med meksikansk krydret soyakjøtt.

tacopasta.jpg

Lørdag: Rødbeteburgere fra Resept

Utrolig smakfulle og mettende vegetarburgere, disse liker alle som er glad i god mat.

rc3b8beteburger.jpg

Søndag: Vegansk maki

Sushi uten fisk! Denne her er kjempegod med marinert tofu, avokado og mango. Anbefales!

maki-2.jpg

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *