

Ukemeny: Uke 19, 2015
Skal det være pastagrateng, sopp stroganoff og enchiladas?
Mandag: Pastagrateng med sopp og brokkoli
Pasta vendes inn i en nydelig, kremet saus, deretter har vi i sopp og brokkoli, og så baker vi det hele i ovnen til toppen blir gyllen.

Risotto er alltid godt – om det lages skikkelig i alle fall. Her har vi i søtpotet og risotto for den bra smakens skyld.

Onsdag: Enchiladas med tofuricotta og salsa verde
En av de definitive favorittene hos meg. Tofuricotta smaker strålende, og hjemmelaget grønn salsa gjør virkelig denne retten til en vinner.

Nydelig gryterett med sopp og fløte, server med potetstappe så blir det utrolig godt.

Herlig pastarett med meksikansk krydret soyakjøtt.

Lørdag: Rødbeteburgere fra Resept
Utrolig smakfulle og mettende vegetarburgere, disse liker alle som er glad i god mat.

Sushi uten fisk! Denne her er kjempegod med marinert tofu, avokado og mango. Anbefales!
