Ukemeny: Uke 18, 2015

Syv*middagsinspirasjon!

Mandag: Grove pannekaker

Pannekaker er lov til middag, spesielt om de er av grovt mel og fylt med “kjøtt”saus.

grove-pannekaker.jpg

Tirsdag: Paella med rosenkål

Norsk/spansk fusion! Herlig risrett med masse god smak.

paella.jpg

Onsdag: Marokkansk couscous med safran

Lag gjerne dobbel porsjon av denne retten, og ha resten i matpakken i morgen.

couscous_1.jpg

Torsdag: Chiligryte med søtpotet og hvite bønner

Nydelig meksikansk hverdagsmat. For en ekstra spiss på det hele kan du servere med hjemmelaget maisbrød.

bc3b8nner_1.jpg

Fredag: Moussaka

Det greske svaret på lasagne, med poteter, aubergine, bechamesaus og “kjøtt”saus.

moussaka7.jpg

Lørdag: Rødbeteburgere

Av en eller annen grunn har rødbeteburgere blitt et skjellsord som slenges etter vegetarianere av folk som synes at det er så fælt å ikke spise dyr. Symbolet på gammeldags og stusselig veggismat liksom. Men… disse er jo virkelig gode! Vi har i ris, linser, rødbeter og utrolig mye god smak. Prøv de og døm selv!

rc3b8dbeteburger_alternativ.jpg

Søndag: Rotgrønnsakscurry

Norske rotgrønnsaker møter thailandske smaker. Dette er en herlig fusion søndagsmiddag som alle liker.

bakte-grc3b8nnsaker-og-nudler.jpg

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *