Restaurantanbefaling: Loving Hut, Bjerregaardsgate, Oslo

Nydelig vegansk fast food med sunne undertoner. 

Et gledelig gjensyn med Loving Hut som tidligere lå i Parkveien!

I Bjerregaardsgate (rett der ved Røtter på St. Hanshaugen) har Oslos for tiden andre Loving Hut åpnet, og den drives av de samme glade folkene som tidligere serverte oss Spicy Burger fra det bittelille utsalget i Parkeveien. Nå har de fått større lokal med flere sitteplasser, menyen er litt større også, og alt er egentlig bare velstand.

Loving-Hut4

Lokalet er veldig typisk Loving Hut, halvbillig interiør og glad vegansk “propaganda” hvoren du ser, og personalet er virkelig verdens hyggeligste. Loving Hut er en plass du kan stikke innom med barn eller venner, og er først og fremst en spiseplass du går på for å bli mett på god og sunn vegansk fast food.

MMenyen består av syv forretter, de fleste med et veldig sterkt asiatisk preg, akkompagnert av et meksikansk alternativ. De har seks retter i kategorien “burgers, wraps & tacos”, disse er om ikke i forrettstørrelse så i alle fall små nok til at det er lov å bestille to ulike. Her finner du også en fin blanding av asiatisk og mekikansk, samt et par innslag fra Midt-Østen. Men det kanskje viktigste av alt: De klassiske Loving Hut-burgerne er tilbake. Det betyr nydelige, grilla soyaburgere med masse godt tilbehør.

Loving-Hut2

Er du mer sulten så har de også hovedretter å by på, en del av de er rå. Her finner du hjemmelaget pizza, litt typisk vegansk “kinamat”, og egentlig noe for enhver smak. Maten er alltid god på Loving Hut, og det er jevnt over mye kjøtterstatningsretter av soya.

Å drikke kan du ha god juice og smoothies, og etter maten kan du velge mellom kaffe og te.

Loving-Hut1

Adresse:
Bjerregaardsgate 6
0172 Oslo

Nettside:
http://lovinghutoslo.no

Telefon:
23 19 79 15

Åpningstider:
Mandag: 12.00 – 20.00
Tirsdag: Stengt
Onsdag – fredag: 12.00 – 20.00
Lørdag: 13.00 – 21.00
Søndag: 14.00 – 20.00

Loving-Hut3

FLERE RESTAURANTANBEFALINGER FINNER DU HER.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *