

Quesadillas med peanøttsmør og bær
Herlig til frokost eller dessert. Tre ingredienser og fem minutter er alt du trenger!
Har du noengang smakt loffeskiver med peanøttsmør og syltetøy, gjerne varmet litt opp slik at alt smelter sammen? Dette er slik. Bare bedre.
Her gir vi nytt liv til gårsdagens halvtørre tortillarester, og lager noe så godt utav dem at det både kan serveres til frokost og dessert.
Ingredienser:
- 2 spiseskjeer peanøttsyltetøy
- 2 hvetetortillas
- 100 gram bringebær
Framgangsmåte:
Smør peanøttsmør på halvparten av hver hvetetortilla. Legg bringebærene over.

Press den andre halvparten forsiktig over slik at det fester seg (det er ikke nødvendig å knuse bærene).
Stek i varm panne på hver side til de er gylne. Dette går fort, et halvt til ett minutt sånn cirka.

Skjær i stykker og spis med en gang.

Server gjerne med litt vaniljeis, -yoghurt eller pisket havrekrem/kokoskrem.