vegansk påskedessert oppskrift

Lettvint påskedessert med to ingredienser

Kjemperask dessert med ingredienser de aller, aller fleste har i hus i påsken. 

Denne er så enkel at den knapt teller som en oppskrift. Men den er utrolig god, så vi tar den med. Og den kan lett bygges ut og. Hva med å ha i et par lett rista valnøtter, eller å servere det hele med litt kokoskrem eller vaniljeis?

To ingredienser altså – appelsin og mørk sjokolade. Begge to spiser du med god samvittighet.

Ingredienser: 

  • 1 appelsin per porsjon
  • 25 gram mørk, melkefri sjokolade per porsjon

Framgangsmåte: 

Skjær skallet av appelsinen og skjær den i skiver eller filéter. Ha i en skål.

Grovhakk sjokoladen og ha over. Servér!

FLERE OPPSKRIFTER MED APPELSIN FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *