

Ukemeny: Uke 14, 2015
Det er påske, og da serverer vi varmende mat som vi kan kose oss med sammen rundt bordet, enten det er i byen eller på fjellet.
Rå middag som ikke krever mer fancy utstyr enn en food processor eller blender. Denne her er virkelig, virkelig god.

Tirsdag: Gulrotsuppe med appelsin
Det blir ikke påske uten noe gult og appelsin, så her slår vi to fluer i en smekk. Denne suppen er kjempegod.

Onsdag: Chana masala – indisk kikertgryte
En av mine absolutte favorittmiddager, en varmende og godt krydra gryterett som passer godt med quinoa eller ris.

Koriander, kokos, peanøtter og grønnsaker – dette er en skikkelig herlig og varmende gryterett som du lager på under en halvtime.

Kanskje du har vært ute på skitur, kanskje du har påske i byen – uansett er det godt med en fyldig suppe å varme seg på. Toppet med sprøstekt jordskokk så gir virkelig denne suppen deg det lille ekstra.

Påskeaften er en dag for skikkelig festmiddag, og da anbefaler jeg virkelig nøttestek fra Resept. Utrolig god, husk å lage masse godt tilbehør.

Herlig søndagsmiddag som unger og voksne elsker. Får du ikke tak i tempeh kan du prøve deg fram med linser og tofu.
