

Dessertquesadillas med banan og sjokolade
En fantastisk oppfinnelse av en dessert!
Dette er et kupp av en oppskrift. Kun tre ingredienser trenger du, retten er klar på fem minutter, og det smaker helt fantastisk av stekt banan og smeltet sjokolade.
Det er nesten så jeg ikke kan forstå hvorfor jeg ikke har laget dette før. Hvor mange ganger har vi vel ikke spist burritos og fajitas og hatt hvetetortillas til overs? Og etter et par dager i kjøleskapet i den åpne pakken er de for harde til bruk. Vel, fra nå av skal de bli dessert. Hver. Eneste. Gang.

Ingredienser:
- 2 bananer
- 100 gram melkefri sjokolade, trenger ikke være den som har høyest kakaonivå
- 2 hvetetortillas
Framgangsmåte:
Varm opp en tørr stekepanne til medium/høy varme.
Skrell bananene og skjær de i skiver. Grovhakk sjokoladen, eventuelt brekk den i ruter.
Fordel banan og sjokolade på den ene halvdelen av hver tortilla.

Press den andre halvdelen over.
Stek i varm panne på hver side til de er gylne. Dette går fort, et halvt til ett minutt sånn cirka.

Skjær i stykker og spis med en gang.

Server gjerne med litt vaniljeis eller pisket havrekrem/kokoskrem.