

Ukemeny: Uke 7, 2015
Varm, god og næringsrik meny til uken som kommer.
Hvor veganere får protein fra? For eksempel via tofu (laget av soyabønner) og linser. Her får du fem oppskrifter spekket med protein og smak, og to som i alle fall er helt i toppen smaksmessig.
Mandag: Ratatouille med gresskar
Gresskar blir bare lettere og lettere å få tak i, til og med utenfor den typiske sesongen på høsten. Her bruker vi den i en herlig ratatouille som du kan servere som tilbehør til middag, eller som hovedrett – gjerne sammen med litt ris.

Tirsdag: Indisk daal med spicy tomatsaus
Dette er en av favorittoppskriftene mine på bloggen, og en av de mest leste gjennom tidene. Det er sunt, smakfullt og ikke så veldig komplisert, og retten er rimelig – spesielt om det skal mange rundt bordet og du har noen av krydderne fra før.

Vegansk vri på klassisk pastarett! Her serverer vi spagetti i en herlig tomatsaus med tofu og masse grønnsaker. Retten tar litt tid å lage, men du får igjen for innsatsen i en kjempegod smak.

Fastfood fra Malaysia.

Italiensk karbobonanza! Kjempegodt!

Panerte og sprøstekte tofupinner med mye smak, server med et par dipper og du har kjempegod lørsdagsmat.

Søndag: Puylinser med aubergine
Mine favorittlinser er fra Frankrike, og de er veldig anvendelige. Her er de i en rett med herlig aubergine.
