Restaurantanbefaling: Cakes ‘n’ treats, London

Koselig kakekafé rett ved Camden High Street. 

Kanskje det var den store kakedisken i vinduet som dro meg inn første gang. Eller de tydelige bokstavene “V E G A N” på meny, skilt og vegg. Det skulle i alle fall bare et besøk til før jeg var hektet.

Cakes ‘n’ treats er ikke noe mindre enn en søt oase midt i knalltravle Camden. Et steinkast fra high street’en, to steinkast fra tubestasjonen ligger den, i en relativt stille sidegate.

En stor disk møter deg når du kommer inn, og du ser fort at de har mer å by på enn kaker. Her får du varm og kald lunsj, baristakaffe og masse god te og juice, men det kommer vi tilbake til. Kakene først!

cakes-n-treats1

Glutenfrie valg i massevis, og alt er vegansk. Øverst finner vi typiske patisserie-varer og småkaker. Deretter følger en hylle med mange ulike cupcakes, og nederst står de massive festkakene. Glutenfrie alternativer overalt. Det er nesten så det er umulig å velge, men heldigvis har betjeningen gode innspill etter hva du liker. De er også veldig gira på å snakke om veganisme og veganske muligheter i lokalmijøet, så slå gjerne av en prat her.

cakes-meny

Har du lyst på noe mer enn bare kaker, så er dette et veldig bra lunsjsted også. Bagels, sandwicher, burgere og pølser er faste på menyen, i tillegg serverer de frokost, suppe og litt pasta. Litt av det meste egentlig. Bare pass på at du har plass til kaker.

Kafeen er lys og koselig, litt fransk, litt gammeldags. Disken er malt i hvitt noe som gjør at du ikke tenker over at den tar nesten halve lokalet. De har bare fått plass til fem bord, men det har alltid vært mye ledig da jeg har vært der. Det virker som det av lokalbefolkningen brukes mer som take out-sted. Av gjester finner vi alt fra småbarnsfamilier, Camden-emoer, turister og en ensom russer. Cakes ‘n’ treats er en kafé det går helt fint å gå alene på, og klarer du ikke spise opp kakene får du de med i en take out-boks.

Cakes-kombi

Adresse:
15 Pratt Street
London NW1 GA4
Storbritannia

Nettside:
http://www.cakes-n-treats.co.uk/

Telefon:
07721-763343

Åpningstider:
Mandag – søndag: 10-20

vegan-for-the-animals

FLERE RESTAURANTANBEFALINGER FINNER DU HER. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *