Ukemeny: Uke 36, 2014

Ukens meny er servert!

UKEMENY: Mac and chili, chow mein og suppe står på menyen.
UKEMENY: Mac and chili, chow mein og potet- og brokkolisuppe står på menyen.

Mandag: Mac and chili

Tilsett litt ekstra grønnsaker om du vil, eller nyt denne retten som den er.

MAC AND CHILI: Makaroni vendes i en kremet chilisaus, toppes med chiliflak og bakes i ovnen til det er gyllent.
MAC AND CHILI: Makaroni vendes i en kremet chilisaus, toppes med chiliflak og bakes i ovnen til det er gyllent.

Tirsdag: Potet- og brokkolisuppe

Nydelig grønnsakssuppe der smaken er mye bedre enn kjøpesuppe uten at det tar noe særlig lenger tid å lage.

SUPPE: Server gjerne denne milde suppen med litt ekstra pepper og chilitråder. Det gir en ekstra piff til smaken.
SUPPE: Server gjerne denne milde suppen med litt ekstra pepper og chilitråder. Det gir en ekstra piff til smaken.

Onsdag: Chow mein

Nudler og grønnsaker i en kjempegod saus.

CHOW MEIN: Nudelrett med grønnsaker og en kjempegod saus.
CHOW MEIN: Nudelrett med grønnsaker og en kjempegod saus.

Torsdag: Biryani med kokos og peanøtter

Indisk alt-i-en-gryte-rett.

BIRYANI: Krydret risrett med koriander, spinat, tomat, gulrot, kokos og peanøtter.
BIRYANI: Krydret risrett med koriander, spinat, tomat, gulrot, kokos og peanøtter.

Fredag: Peanøtt “stir fry”

Lettlaget koserett med nudler og grønnsaker i en peanøttsaus.

FREDAGSMAT: Denne retten lager du kjapt, men den smaker utrolig bra likevel.
FREDAGSMAT: Denne retten lager du kjapt, men den smaker utrolig bra likevel.

Lørdag: Potetburgere

Dere kan tro disse er gode med chilisaus til!

POTETBURGERE: Disse passer nesten til alt! De er gode med salat og litt chilisaus, som middagstilbehør eller i burgerbrød.
POTETBURGERE: Disse passer nesten til alt! De er gode med salat og litt chilisaus, som middagstilbehør eller i burgerbrød.

Søndag: Kikertcurry

Herlig rett med indiske smaker og kokosmelk.

INDISK KIKERTGRYTE: Hemmeligheten bak disse kjempegode kikertene er at de får koke i en nydelig blanding av indiske krydder og kokosmelk.
INDISK KIKERTGRYTE: Hemmeligheten bak disse kjempegode kikertene er at de får koke i en nydelig blanding av indiske krydder og kokosmelk.

FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *